MC | STORE


The space was designed and furnished to display shoes, and also fashion items. It was developed from the start with the possibility of continuous transformation to adapt to the type of collection season, and to the needs of space for different products.
The concept of joining the businesses in a single structure can also be extended to single businesses, as owners may decide to change the offered product or manage multiple products to satisfy customer demand.
On a regular square plan lie large mobile exhibitors that rotate 360 ​​° around a hidden structural system, which offers a large number of combinations. Moreover, in order to emphasize certain prime areas, a cube is positioned at a certain angle to the ground, with several possible configurations amongst the ones available.

date: 2008   ·   client: private  ·   site: Paestum (Italy)

projects