BE HOUSE

The intervention consists of the rehabilitation and reactivation of a four-storey building located in Pedralbes, a Monastery in Barcelona, which is protected and hence limits and regulates the interventions on the facade. The main objective is to provide those features that enhance the quality of users’ life, through a rational distribution of space and greater flexibility […]

MONTE CLARO PARK | CAGLIARI

The urban park of Monte Claro develops within a perimeter enclosing wall that acts as a container for environmental and landscape values, preventing a connection with the surrounding urban fabric. The proposal considers the importance of the enclosing wall as a historical memory that facilitates park management, introducing along its perimeter a porous and environmentally […]

B38 | ECOSYSTEMIC REGENERATION

The intervention reorganises and regenerates the structures present on a segment of coastal strip subject to bathing. The project introduces ecosystemic, eco-compatible, and self-sufficient solutions, capable of contributing to the management of anthropisation and the protection and increase of the habitats present. A series of ECOSYSTEMIC PERGOLAS will allow for better landscape and environmental integration […]

CAN MOIO | HOTEL BOUTIQUE

Can Moio, also known as Ca S’Italià in Montuïri, was built in the second decade of the twentieth century, in a “regionalist” style. The complex is characterized by the garden, with its pool, and by its façade with its ornamental elements, which made it a listed building. The first stage of the project is to remove all […]

GOLF SWING STATION | BARCELONA

The concept of the intervention allows the training activities to be complemented with an equipment building for technological support to the competition through landscape, sensorial and agonistic continuity. The high-level technological building for professional sports development is sustainably integrated into the golf course, maintaining a relationship of sensory continuity with the competition spaces and favouring […]

GOLF SWING STATION | BARCELONA

The concept of the intervention allows the training activities to be complemented with an equipment building for technological support to the competition through landscape, sensorial and agonistic continuity. The high-level technological building for professional sports development is sustainably integrated into the golf course, maintaining a relationship of sensory continuity with the competition spaces and favouring […]

WATERFRONT SAN MARCO | AGROPOLI

The intervention draws inspiration from the historical significance of coastal watchtowers and the burgeoning urbanization in coastal zones, which has led to a physical division between land and sea. The proposal advocates for a novel approach that harmonizes with the natural boundary of the sea, ensuring the sustainability of new architectural structures, enhancing maritime access, […]

CULTURAL CENTER | CAMINO DE SANTIAGO

In the place where the houses have names, the Camino De Santiago leads us to an old 17th-century inn that was a leper colony, hospital, monastery, dwelling… a particular history in which the last woman who lived there gave her name to the house. The project rehabilitates the 1600s building which, behind stone masonry façades […]

MASIA BACH HOUSE | GOLF BARCELONA

The project resolves the height gradient by proposing a telescopic volume, which develops the spaces environment with porches and terraces, derived from the volumetric configuration. This solution establishes a complementary relationship with the surroundings, separating itself form the concept of the isolated house in a green area. It also connects the plot’s entrance with the prime […]

WATERFRONT | SUSTAINABLE DEVELOPMENT OF THE COASTAL STRIP OF PAESTUM

The project constitutes the first 3 km intervention for the sustainable development of the Capaccio Paestum coastal strip. The environmental and landscape rehabilitation works on the seafront restore a sustainable balance between the management of natural resources and investment in the ecosystem, through the environmental and landscape recovery of the existing road and its conversion […]

CAP D’EN FONT HOUSE

The house is situated on the edge of a cliff in the south of the island of Menorca, in a privileged location with a magnificent panoramic view. The reform involves a reflection on the compositional structure of the holiday home, often with the need for a high occupancy of the night area and with a […]

CORSO LIBERTÀ | MERANO

The construction of an important city Boulevard invites us to a proposal that responds to the criteria and needs required by the call for proposals, in a singular place that rediscovers a social living room that tells the present, the past and the future of the city.  The proposal defines a strategy capable of converting […]

LAURA MARE | SUSTAINABLE DEVELOPMENT OF THE COASTAL STRIP OF PAESTUM

The sustainability of interventions in the area to conserve our habitat has become not just a legal obligation but, happily, also a widespread tendency: the number of business activities which renovate themselves in a sustainable way is constantly increasing. This project starts with the complete demolition of the present bathing establishment, known as Lido Laura, since it was […]

OPEN-AIR MUSEUM | ROMAN FURNACE ARCHAEOLOGICAL SITE

The building will be located on the upper perimeter of the precinct following the alignments of the buildings of the historic center. The project develops an open-air archaeological museum to increase the value of the Ancient Roman Furnace area and the cultural, historical, landscape and religious attractions of the city of Eboli. Located in the […]

OFFICE | BARCELONA

Carrer San Domènec is part of the first historical complex in Sant Cugat del Vallès and we decided to locate our studio on the ground floor of an old workshop there. The reform has mantained the essence and stratigraphy of the previous trades that were done in the workshop, creating an open space with a single work element in the […]

MASTERPLAN | SUSTAINABLE DEVELOPMENT OF THE COASTAL STRIP OF PAESTUM

The application describes the integrated strategy for the urban and landscaping requalification of the coastal strip of Capaccio Paestum (13km). The objective is to reorganise infrastructure to facilitate sustainable accessibility and collective mobility, promoting comprehensive development, diversification of tourism and valuation of vocational aspects. The project will create a coastal park  by way of a changeable strip […]

INCLUSIVE BEACH | EBOLI

The intervention represents a sample of public equipment, necessary for the use and recovery of an INCLUSIVE, HOSPITAL and ACCESSIBLE ECOSYSTEM. The project returns, in an area subject to landscape and environmental constraints, an easy landscape to the sea and a beach service system with the aim of creating a MINIMALLY INVASIVE structure with respect to the natural habitat. The […]

URBAN SPACE | ANGEVIN CASTLE

The project proposes a sustainable process of architectural and environmental redevelopment of urban public spaces, through recovery and enhancement activities for the improvement of the current accessibility and usability of the places, of the scenic, historical, environmental and naturalistic values. The new sustainable mobility of access to the Angevin Castle and to the oldest urban center, characterized by narrow passages and altimetric discontinuities […]

PORTO CORALLO | WATERFRONT

Integrated environmental sustainability, socio-cultural dimension, requalification and innovation, are the project themes proposed for the BRAND “VIVI PORTO CORALLO”. The urban and architectural reconstruction reconfigures the entire coastal strip that stretches from the Flumendosa Mouth to the stretch of Port Su Tramatzu beach, crossing the area of ​​the Tower, the Porto Corallo Beach and the Marina […]

LA VIA DEL GELATO STORE | FLORENCE

LA VIA DEL GELATO STORE represents the commercial space of the BRAND articulated around the idea of ​​a BOX STORE, in which the criteria of artisan production, transparency of workmanship and respect for raw materials are developed and maintained. The space has within it a few elements including a longitudinal bench, a symbol of participation in the artisan procedure […]